Θεραπείες / Μικροεπεμβάσεις

Υαλουρονικό Oξύ: Θεραπείες ρυτίδων

 Άμεση και ανώδυνη διόρθωση των ρυτίδων στις ρινοπαρειακές, γύρω από το στόμα ή κάτω από τα μάτια, σφριγηλά χείλη και ζυγωματικά, με Υαλουρονικό Οξύ.

Πρόκειται για ιατρική θεραπεία που διορθώνει τις ρυτίδες ή την απώλεια όγκου που εμφανίζεται συνήθως με την πάροδο του χρόνου.

Υαλουρονικό οξύ: Θεραπείες ρυτίδων

Είναι μη επεμβατική θεραπεία, ενέσιμη, γρήγορη, ανώδυνη (υπό τοπική αναισθητική κρέμα) και ασφαλής. Γίνεται στο ιατρείο και μπορείτε να συνεχίσετε της δραστηριότητές σας την ίδια ημέρα με κάποιες μικρές προφυλάξεις, όπως αποφυγή πίεσης στην περιοχή της θεραπείας για τις πρώτες ημέρες.

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο συνεδρίες σε διάστημα 10-15 ημερών, αλλά φαίνεται στο μεγαλύτερο βαθμό αμέσως με την πρώτη εφαρμογή.

Παραδείγματα περιστατικών πριν και μετά θεραπεία Υαλουρονικού: 

 

Εκτός από το υαλουρονικό χρησιμοποιούνται επίσης και άλλα fillers, με συστατικά όπως ο Υδροξυαπατίτης (Radiesse) ή η Πολυ-καπρολακτόνη (Ellanse), που αποκαθιστά το χαμένο όγκο στο πρόσωπο, ενεργοποιώντας παράλληλα τη δημιουργία νέου κολλαγόνου για την γενικότερη ανάπλαση του δέρματος, ενώ η διάρκεια είναι αρκετά μεγαλύτερη (2-3 χρόνια).

Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο…


ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!