Μεσοθεραπεία/PRP: Αναζωογόνηση προσώπου - λαιμού
Αρχική / Μεσοθεραπεία: Αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού

Μεσοθεραπεία: Αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού

Φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπό σας, από μέσα προς τα έξω! Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με σύμπλεγμα Βιταμινών και Υαλουρονικού οξέος.

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχύουμε τα απαραίτητα συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, αφού προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Μεσοθεραπεία/PRP: Αναζωογόνηση προσώπου - λαιμού

Πρόκειται για μια ιατρική θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας  μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και ελάχιστες μελανιές, τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν και φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το ιδανικό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 3-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20-30 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο, μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.

Εκτός από τη μεσοθεραπεία αναζωογόνησης στο πρόσωπο, εφαρμόζονται ανάλογες θεραπείες στο σώμα, όπου χορηγούνται με ανάλογο τρόπο φαρμακευτικές ουσίες για σύσφιξη, λιποδιάλυση ή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται σε ανάλογες συνεδρίες σε κοιλιά, μηρούς και βραχίονες. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με νήματα PDO σώματος για επιπλέον κολλαγογένεση.