Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις

Αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης

  • ΣΤΗΘΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΟ
  • ΣΩΜΑ
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

H αυξητική στήθους επιτυγχάνεται με σιλικονούχα ενθέματα νέας γενιάς, ώστε να αυξηθεί το μέγεθος του γυναικείου μαστού κατόπιν επιθυμίας της γυναίκας ή να επανέλθει το μέγεθος μετά από μείωση βάρους ή εγκυμοσύνη.

Η επιλογή του μεγέθους συναποφασίζεται από την ενδιαφερόμενη και τον χειρουργό, ενώ η κατάλληλη τεχνική επιλέγεται ανάλογα με το σχήμα του υπάρχοντος μαστού και το σωματότυπο της γυναίκας. Στόχος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα ταιριαστό με τις προσδοκίες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Τα ενθέματα τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα, είτε κάτω από το μείζωνα θωρακικό μυ ή με την τελευταίας γενιάς τεχνική διπλού επιπέδου (Dual Plane), μέσω μια μικρής τομής στην υπομάστιο πτυχή συνήθως.

Μικρή αύξηση του όγκου στο στήθος μπορεί να επιτευχθεί και με αυτόλογο λίπος από το ίδιο το σώμα μας, οπότε και μπορεί να αποφευχθεί η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται η λήψη του λιπώδους ιστού με λεπτή κάνουλα, με μικρο-λιποαναρρόφηση από την περιοχή της κοιλιάς ή τους μηρούς. Ακολουθεί επεξεργασία του ιστού και στη συνέχεια η τοποθέτηση του λίπους στα επιθυμητά σημεία στους μαστούς με μικροσκοπικές κάνουλες (λιπομεταφορά).

Η επέμβαση αύξησης μεγέθους στους μαστούς διαρκεί περίπου 2 ώρες υπό γενική αναισθησία, ενώ συνήθως απαιτείται παραμονή στην κλινική λιγότερο από 24 ώρες.

Μετά την επέμβαση απαιτείται απλά η χρήση αθλητικού ελαστικού στηθόδεσμου, ενώ η γυναίκα μπορεί προοδευτικά σε 3-4 ημέρες να επιστρέψει στην εργασία της.


ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!