Θεραπείες / Μικροεπεμβάσεις

Botox/Dysport: Θεραπείες ρυτίδων

Σταματήστε το χρόνο! Αποτελεσματική διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο ή γύρω από τα μάτια, με Botox.

Πρόκειται για ιατρική θεραπεία που προλαμβάνει και διορθώνει τις ρυτίδες έκφρασης στο άνω μέρος του προσώπου, που εμφανίζονται συνήθως με την πάροδο του χρόνου. Έτσι βελτιώνουμε την εμφάνισή μας και δείχνουμε πιο νέοι, με λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο, αναδεικνύοντας την προσωπική μας ομορφιά, χωρίς όμως να χάνουμε την εκφραστικότητά μας. Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση της υπερ-ιδρωσίας στις μασχάλες.

BOTOX ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ

Είναι μη επεμβατική θεραπεία, ενέσιμη, γρήγορη, ανώδυνη (υπό τοπική αναισθητική κρέμα) και ασφαλής. Γίνεται στο ιατρείο και μπορείτε να συνεχίσετε της δραστηριότητές σας την ίδια ημέρα με κάποιες μικρές προφυλάξεις. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες μέσα σε διάστημα 10-15 ημερών.

Το Botox είναι και ανδρική υπόθεση!

Αποτελεσματική διόρθωση των ρυτίδων στο ανδρικό μέτωπο, το μεσόφρυο ή γύρω από τα μάτια, διατηρώντας όμως την εκφραστικότητα και η αρρενωπότητα στο πρόσωπο του άνδρα.

BOTOX ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Στους άνδρες εφαρμόζεται προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ανδρικού μετώπου, διατηρώντας όμως τη “γοητεία” των διακριτικών ρυτίδων έκφρασης και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την αρρενωπότητα του καθενός.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο.


ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!