Θεραπείες / Μικροεπεμβάσεις

Laser Αποτρίχωση

Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Η αποτρίχωση με Laser δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Αντίθετα με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με Laser προσφέρει γρήγορα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από την μελανίνη της τρίχας επιτυγχάνοντας τη σταδιακή θερμική καταστροφή στο στέλεχος και στο θύλακο της τρίχας χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα και οι γύρω ιστοί. Έτσι ο θύλακος καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.

LASER ALEXANDRITE ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Τι μηχανήματα laser χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας;

Τα μηχανήματα Laser που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας είναι Αλεξανδρίτης (Laser ALEXANDRITE της κορυφαίας εταιρείας Candela), για πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση και πιο αποτελεσματική

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Όλοι οι θύλακοι της τρίχας διανύουν στάδια ανάπτυξης. Το laser επιδρά μόνο σε θύλακες που βρίσκονται στο αναγεννητικό στάδιο. Έτσι, για να επιτευχθεί η πλήρης και μόνιμη αποτρίχωση, πρέπει όλες οι τρίχες να βρεθούν στο στάδιο αυτό. Για αυτόν το λόγο, η θεραπεία επαναλαμβάνεται περίπου κάθε 30 με 40 μέρες, έτσι ώστε να έχουν περάσει όλοι οι θύλακες από το αναγεννητικό στάδιο. Συνήθως απαιτούνται 6-10 συνεδρίες για την εξάλειψη του 80% των τριχών.Ο γιατρός θα σας συμβουλέψει για τον απαραίτητο αριθμό θεραπειών ανάλογα με την περίπτωσή σας.

αποτριχωση

Για ποιον ενδείκνυται η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι αποτελεσματική τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Οι παράμετροι των μηχανημάτων του laser προσαρμόζονται από τον γιατρό ξεχωριστά για κάθε δέρμα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του (χρώμα δέρματος,ποιότητα και χρώμα τριχών, περιοχή του σώματος). Η αποτρίχωση με Laser εκτός από αισθητικούς λόγους πραγματοποιείται και ως θεραπεία σε περιπτώσεις θυλακίτιδας που απασχολεί πολλές φορές τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Τέλος η αποτρίχωση με laser αποτελεί την καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης για τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης κόκκυγος.

Είναι ανώδυνη;

Εξαιτίας του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο Laser είναι εμπλουτισμένο με διπλό κρυογόνο, το αίσθημα του πόνου είναι αισθητά μειωμένο. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν αισθάνονται πόνο, αλλά περιγράφουν μια αίσθηση ελαφριών τσιμπημάτων στο δέρμα. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, παρά μόνο όταν το απαιτούν οι ασθενείς, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες περιοχές.

Είναι ασφαλής;

Όταν εφαρμόζεται από γιατρούς και εξειδικευμένους αισθητικούς – νοσηλευτές, ναι είναι ασφαλής.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Ναι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μόνιμο. Λίγες τρίχες εμφανίζονται σε μορφή χνουδιού σε πολύ αραιά διαστήματα (άνω του 8μήνου) όπου και εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, μετά από κάποιες ετήσιες συνεδρίες συντήρησης.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται; 

Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του δέρματος, τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες.

  • Πρόσωπο – άνω χείλος, πιγούνι, παρειές, μεσόφρυο, λαιμός
  • Μασχάλες
  • Περιοχή μπικίνι
  • Πόδια
  • Χέρια
  • Γλουτούς
  • Πλάτη
  • Στήθος


ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!