Ανόρθωση γλουτών με λίπος

6 Φεβρουαρίου 2017
BrazBL_4.jpg?fit=1200%2C750&ssl=1

Brasilian butts…

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να έχουν σαγηνευτικά οπίσθια στην παραλία! Ωστόσο, ο σωματότυπος των Ελληνίδων απέχει συνήθως αρκετά από τις καμπύλες των βραζιλιάνικων γλουτών… Γι αυτό και οι επεμβάσεις ανόρθωσης και αύξησης όγκου στους γλουτούς αυξάνονται κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

 

Πώς γίνεται

Το σχήμα των γλουτών σμιλεύεται εύκολα πλέον χωρίς τομές και ουλές, με τη σύγχρονη μέθοδο της λιπογλυπτικής. Με την αφαίρεση λίπους από κάποια σημεία και την ενίσχυση άλλων σημείων με επιπλέον όγκο, μπορούμε να διαμορφώσουμε σφριγηλά νεανικά οπίσθια, χωρίς να χρησιμοποιηθούν ενθέματα σιλικόνης, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα που συνοδεύουν τη χρήση ξένου σώματος σε ένα τόσο ιδιαίτερο σημείο. Προϋποθέτει όμως ότι υπάρχει ανάλογο περισσευούμενο λίπος στο σώμα της γυναίκας και ότι δεν υπάρχει εκτεταμένη χαλάρωση δέρματος στους γλουτούς.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

 

Η Τεχνική

Η τεχνική λιπομεταφοράς μπορεί να γίνει με περιοχική αναισθησία σε ήπιες επεμβάσεις ή με μέθη ή γενική αναισθησία σε περιβάλλον χειρουργείου για πιο εκτεταμένες επεμβάσεις. Διαρκεί περίπου 2 ώρες και δεν υπάρχουν χειρουργικές τομές, αφού το λίπος αφαιρείται και ξανατοποθετείται με ειδικές λεπτές κάνουλες μέσα από μικρές οπές. Συνήθως δεν απαιτείται νοσηλεία το βράδυ στην κλινική και ο χρόνος αποθεραπείας είναι περιορισμένος. Απαιτείται όμως η χρήση ειδικού ελαστικού κολάν για μερικές εβδομάδες, ενώ η επιστροφή στην εργασία είναι εφικτή σε 2-3 μέρες.

 

Το Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από τις πρώτες εβδομάδες, αλλά οριστικοποιείται σε 3-6 μήνες. Οι γλουτοί είναι πιο σφριγηλοί και προς τα πάνω, διαγράφοντας μια νεανική σαγηνευτική γυναικεία σιλουέτα!

 

ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!