Το μυστικό για φυσικά σαρκώδη χείλη!

4 Αυγούστου 2016
mystiko-gia-fysika-sarkodi-xeili.jpg?fit=750%2C500&ssl=1

Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τα χείλη που ονειρεύεστε άμεσα με φυσικό τρόπο στο ιατρείο! Όμορφα νεανικά σφριγηλά χείλη, χωρίς παραμορφώσεις.

Τα αισθησιακά σαρκώδη χείλη είναι ο πόθος κάθε γυναίκα που θέλει να τονίσει τη θηλυκότητά της. Με το πέρασμα του χρόνου εξάλλου, τα χείλη χάνουν κολλαγόνο και λίπος, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το υπόλοιπο δέρμα. Επιπλέον, τα χείλη επηρεάζονται από την έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και τις γκριμάτσες, αλλά και από την κίνηση όταν τρώμε και πίνουμε ή μιλάμε παρατεταμένα. Έτσι τα χείλη γίνονται πιο λεπτά, εμφανίζονται άτονα χωρίς όγκο και με κάθετες γραμμές.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι η άμεση λύση για όγκο στα χείλη και το αποτέλεσμα διαρκεί σχεδόν ένα χρόνο. Εναλλακτικά, η μεταφορά λίπους από την κοιλιακή χώρα ή τους γοφούς βελτιώνει τα χείλη μόνιμα, ενώ επίσης διορθώνει και την ασυμμετρία.

Υαλουρονικό οξύ

Η εφαρμογή γέλης υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη, αλλά κρύβει και τα μυστικά της! Η σωστή επιλογή του κατάλληλου αξιόπιστου υλικού είναι σημαντικό. Η προτεινόμενη θεραπεία ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες μέσα σε μια εβδομάδα, ώστε να δοθεί ο χρόνος στους ιστούς να αφομοιώσουν το νέο υλικό ομοιόμορφα και με φυσικό τρόπο. Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει η επιστημονική κατάρτιση και η τεχνική του Πλαστικού Χειρουργού σύμφωνα με τους ιατρικές αναλογίες αισθητικής, που σε συνδυασμό με τις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε προσώπου εγγυάται ένα αρμονικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λιπομεταφορά

Από την άλλη μεριά, η μεταφορά λίπους είναι μια σύγχρονη τεχνική ελάχιστα πιο επεμβατική. Πραγματοποιείται πάλι με τοπικό αναισθητικό, ενώ προϋποθέτει τη λήψη μικρών λιποκυττάρων με μικρο-λιποαναρρόφηση. Αυτά με την κατάλληλη επεξεργασία μεταμοσχεύονται στα χείλη με λεπτή βελόνα, προσφέροντας ένα φυσικό μόνιμο αποτέλεσμα.

Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού για ενημέρωση στο ιατρείο και επιλέξτε το καλύτερο δώρο για το πρόσωπό σας

ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!