Ιατρικό ραντεβού με βιντεοκλήση!

16 Απριλίου 2020
Φωτο-Βιντεοκληση.png?fit=1080%2C1080&ssl=1

 

Οι υπηρεσίες τηλε-Ιατρικής μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα εξ αποστάσεως διάγνωσης και ενημέρωσης, είτε για ένα νέο ιατρικό ραντεβού, είτε για την παρακολούθηση της πορείας του ασθενούς μας.

Το ραντεβού βιντεοκλήσης παρέχεται μέσω κρυπτογραφημένης διαδικτυακής πλατφόρμας της ιστοσελίδας DoctorΑnytime, με μια απλή εγγραφή. Αφού προγραμματίσετε την ημέρα και ώρα του ραντεβού, η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται μέσω της κάμερας του υπολογιστή σας ή του κινητού σας, απλά και γρήγορα χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιας ειδικής εφαρμογής τύπου skype, viber, messenger κτλ.

Με το ραντεβού βιντεοκλήσης μπορείτε να συζητήσετε κανονικά το πρόβλημά σας και ο γιατρός έχει την ευχέρεια να δει και το σημείο του σώματός που μας ενδιαφέρει μέσω της κάμερας. Έτσι μπορεί να σας ενημερώσει υπεύθυνα για το πλάνο της θεραπείας που αφορά στην περίπτωσή σας ή να σας αναλύσει τις λεπτομέρειες για την επέμβαση που χρειάζεστε. Επίσης μπορεί να δώσει τις οδηγίες που απαιτούνται στα πλαίσια της επανεξέτασης μετά από μία πρόσφατη επέμβασή σας.

Το ραντεβού βιντεοκλήσης δεν αντικαθιστά προφανώς το κατ’ιδίαν ραντεβού στο χώρο του ιατρείου, είναι όμως ένας χρήσιμος σύγχρονος τρόπος ιατρικού ραντεβού όταν υπάρχουν δυσκολίες φυσικής παρουσίας στο ιατρείο. Το κόστος ραντεβού βιντεοκλήσης είναι μικρότερο και η πληρωμή γίνεται εύκολα ηλεκτρονικά με την κάρτα σας.

Από την ιστοσελίδα μας DoctorAnytime μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μόνοι σας και το κανονικό σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρεία μας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Προγραμματίστε εδώ ένα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ή ένα ραντεβού στο ιατρείο μας!

 

ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ

Δ: Λουκιανού 24, Κολωνάκι
4ος όροφος
Τ: 2107 213 797

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΑΙΓΙΟ

Δ: Ερμού & Κολοκοτρώνη,
1ος όροφος
Τ: 2691 022 208

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!