Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις

Lifting Μηρών / Βραχιόνων

  • ΣΩΜΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΟ
  • ΣΤΗΘΟΣ
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Η ανόρθωση μηρών επαναδιαμορφώνει το σχήμα των μηρών με την αφαίρεση χαλαρού δέρματος και λίπους, με αποτέλεσμα αρμονικότερες αναλογίες στην εμφάνιση του σώματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ

H ανόρθωση του βραχίονα ή «βραχιονοπλαστική» όπως αλλιώς ονομάζεται, αφαιρεί την περίσσεια του λίπους και του δέρματος, αφήνοντας το βραχίονα με μια πιο «σφικτή» εμφάνιση.

ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Στους μηρούς γίνεται τομή στις μηροβουβωνικές πτυχές, που κάποιες φορές εκτείνεται πιο κάτω στις έσω περιοχές των μηρών.  Στα χέρια η τομή ξεκινά από τη μασχάλη και επεκτείνεται προς τον αγκώνα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους. Απαιτείται πάντα γενική αναισθησία και νοσηλεία για 1-2 μέρες συνήθως, κατά τις οποίες υπάρχουν και δύο παροχετεύσεις.

Μετά την επέμβαση, μπορούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας και τις καθημερινές δραστηριότητες σταδιακά σε 10-14 μέρες. Ωστόσο χρειάζεται αποφυγή έντονης δραστηριότητας για 4-6 εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο οι γυναίκες φοράνε κορσέ ή ελαστική ζώνη για τους άντρες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά οριστικοποιούνται στο μέγιστο βαθμό σε 2-3 μήνες, οπότε και υποχωρούν τα οιδήματα. Η ουλή βελτιώνεται μέσα στον πρώτο χρόνο, αλλά κρύβεται πάντα στο εσώρουχο ή το μαγιό.


ΙΑΤΡΕΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
City Med

Προξένου Κορομηλά 26, 1ος όροφος
Τ: 2310 265 392

ΛΑΡΙΣΑ
Diamond Clinic

Δ: Κούμα 17, 3ος όροφος
Τ: 2411 117 794

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής

Δ: Λάππα 87 & Ηρ.Πολυτεχνείου,
3ος όροφος
Τ: 2441 073 133

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!

© 2017 bouloumpasis.gr